Network Menu

Ordföranden har ordet

Hej!

Nedräkningen har börjat till, just det Sverigemiddagen,  som äger rum i fantastiska Helsingborg ”Sundets Pärla” den 15-17 juni 2017.

Torsdagen den 15 juni blir det mingel hos Lagmark och har vi tur med vädret så kan vi sitta ute och njuta. Vad är ett besök i Helsingborg utan att åka över Sundet till Helsingör?

Fredagen den 16 juni  besöker vi Kronborgs Slott och går i ”Hamlets spår”. Därefter blir det en kort vandring till närliggande och nästan osynliga Sjöfartsmuseet, som ligger i skeppsvarvets gamla torrdocka.
Före rundvandringen med guide blir det lunch och eftersom vi är i Danmark, så serveras det, ja just det, ”Smörrebröd”. Därefter blir det återfärd till Helsingborg.
Senare på eftermiddagen blir det ”mingel” och  utdelning av stipendium  på Helsingborgs Rådhus. Stipendiaterna presenteras och även deras arbete.

Vad är en kväll i Helsingborg utan att få gå på den röda mattan upp till Dunkers Matsalar och njuta av en 3-rätters middag och god dryck, lyssna till vacker körsång och ha en fin utsikter över Sundet???

Den 17 juni fortsätter programmet med Professional och avslutas med lunch.

Har Du  inte anmält Dig så gör det senast den 10 maj 2017!!!

VÄLKOMNA TILL ”SUNDETS PÄRLA” OCH TILL SVERIGEMIDDAGEN!!!”

Maj-Lis