Network Menu

Bokklubben i Helsingborg

Loading Map....

Datum/Tid
Datum: 2017-03-23
13:30

Plats
Dunkers Kulturhus


Hej kära vänner i SWEA,

Så skall vi försöka starta upp bokklubben igen. Natasja Hovén styrde den under en tid och numera är hon sammankallande i programgruppen så jag lovade att fortsätta med den. Bara för info så finns det en bokklubb på Bjärehalvön och alltså en i Helsingborgsområdet, som nu startar upp igen.

Jill Hilford och jag var och tittade på Dunkers och där finns flera möjligheter där vi kan sitta och prata så jag tycker vi startar där. Kanske vi kan finna något bättre eller mysigare med tiden, men som sagt där startar vi

TORSDAG DEN 23 MARS KL 13.30 I FOAJEN PÅ DUNKERS

Kanske tiden inte passar så den kan vi ändra men första gången kan vi försöka med den. Vi kan få kaffe och något till på Dunkers medan vi pratar om boken.

En bok som en del av oss redan har läst, är ”Florence Stephens förlorade värld” av Lena Ebervall och Per E. Samuelsson. Om fler hinner läsa den, kan vi diskutera lite om den.  Man blir inspirerad att besöka hennes Huseby.

Robert Seethaler har skrivit en tunn bok, men ack så innehållsrik, som heter ”Ett helt liv”.

En lättläst och underhållande bok om finansvärlden i Stockholm är Carolina Neuraths (journalist i Svenska Dagbladet) ”Gränslösa gränser”.

Så har vi böcker som rekommenderades i Gokväll förra veckan;

Lena Einhorns” Madelaine F” och Francoise Freidals ”Någonstans att vila sitt huvud”.

Vi skall bara läsa en bok i taget. Ovanstående böcker är bara förslag så vi får prata oss fram till en bra lista. Förslag emottages med hurrarop.

 

Kram på er och väl mött

 

Kerstin

 

Kerstin Stråmark Johansen

Past president

Tel 070 275 14 66