Network Menu

Skissernas Museum i Lund 26/9

Extraprogram !!!

Välkommen till Skissernas Museum i Lund tisdagen den 26 september 2017

Skissernas Museum är en del av Lunds Universitet och är ett unikt konstmuseum med fokus på den konstnärliga, kreativa processen. På muséet hittar du världens största samling av skisser, modeller och förlagor till internationell och svensk offentlig konst. Till exempel finns skisser av Henri Matisse, Diego Rivera, Siri Derkert och Isaac Grünewald.

Visningen pågår en timme med början klockan 11.00 och avslutas med lunch på muséet.

Restaurangen serverar bra luncher med vällagad, skandinavisk mat. Fokus ligger på bonden runt hörnet, smaker från vårt avlånga land och kärleken till hantverket.

Vi träffas vid muséet kl 10.50 på Finngatan 2 i Lund ( i parken bredvid Universitetsbiblioteket )

Anmälan senast den 18 september genom mail till made(Replace this parenthesis with the @ sign)royalunicorn.se eller till Made Enhörning

tel 070-638 71 02. ( Max 25 deltagare )

Kostnad 150 kr täcker inträde och guidning men inte lunch. Inbetalning till bankgiro 5716-7462 SWEA ÖRESTAD (ange namn och aktivitet ) senast den 18 september.

Anmälan är bindande och kan inte enbart göras som inbetalning.

Vi ska tänka på miljön och köra med så få bilar som möjligt. Är du villig att köra med din bil – var vänlig meddela detta vid anmälan. Körersättning med 20 kr per mil ska fördelas mellan samtliga i bilen, gäller även föraren. Sedvanlig samåkningslista skickas till samtliga deltagare.

Muséet ligger på 10-15 minuters gångavstånd från Lunds järnvägsstation.

Egen parkering finns ej, men det finns gott om parkeringsplatser på 5-10 minuters gångavstånd.

Från Lund C kan du ta stadsbuss 1 med avstigning Sölvegatan, precis bakom muséet.

Väkommen önskar Programgruppen !