Network Menu

9 december Jullunch

Inbjudan till SWEA Örestads Jullunch 2015

Som tidigare utlovats kommer här lite mer information om den stundande Jul-lunchen på Tunneberga Gästgiveri, Jonstorp den 9 december kl. 12.00.

Tidigare ägarna Leif och Thomas Franzén har sålt företaget, men Mette Hagman och hennes dotter Isabella har tagit över. Tillsammans driver de även Krapperups Kaffestuga och båda har rötterna välförankrade i restaurangmyllan.

Årets lunch går av stapeln den 9 december och vi startar som vanligt med en glögg kl. 12.00. Sedan väntar det fantastiska julbordet med alla hemlagade rätter. Fem olika sill-inläggningar, ett par varianter av lax, skinka och annat kallskuret, leverpastej, korvar och syltor, Den som har hållit igen lite kan sedan begå det småvarma med Janssons och köttbullar. Givetvis finns även olika sorters bröd och ostar som ”tilltugg”. Börjar det strama i midjan så att byx-knapp och skärp måste släppas ut? Hrm.. Tänk på att Ris á la Malta, mandel-musslor med sylt och grädde ju traditionsenligt avslutar kalaset. Dryck, d.v.s. lättöl eller bordsvatten, ingår i priset, men alla kan naturligtvis själva bekosta något starkare. Allt blir lika gott och trevligt som vanligt, så vi hoppas du vikt datumet för deltagande!

Priset? Jo, det är 400 kr, som ska betalas vid anmälan senast den 2 dec.

Bankgiro 5716-7462 och som vanligt är anmälan bindande!

Vi kommer självklart ha ett lotteri även i år och hoppas att vinsterna blir till belåtenhet.

Anmälan gör du till;

Ulla Yngvesson 0431-36 69 03, 0739-62 51 41 ulla.yn(Replace this parenthesis with the @ sign)telia.com eller

Tina Janson 0431-751 95, 0738-02 59 03 tina.janson43(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com                                            

 Mycket VÄLKOMNA hälsar Programgruppen!