Network Menu

Ordförandes rader

Som nytillträdd tf. ordförande efter vår ordförande Marianne Leo Kamstad tragiska bortgång ber jag att få hälsa er alla sweor välkomna till höstens aktiviteter inom Swea Örestad.

Hoppas ni alla haft en bra sommar och kunnat glädjas och njuta av det fina sommarvädret.

Jag som tillträtt posten som tf. ordförande heter Karin Tettzell, bor i Helsingborg och varit med i Swea Örestad i 3 år.

Har min sweabakgrund från Costa Blanca i Spanien där jag de sista åren var med i styrelsen. För mig personligen har gemenskapen i Swea varit mycket viktig både som ny i Spanien och även som nyinflyttad till Helsingborg då jag har mina rötter i Göteborg där familjen finns kvar.

Min ambition är att fortsätta arbetet inom Swea Örestad i sann swea-anda med att vi ska ha givande och trevliga aktiviteter där vi alla kan känna oss välkomna och lära något nytt eller så bara umgås över en fika eller lunch.

Vi har en höst fylld av trevliga aktiviteter och jag vill passa på att tacka alla er engagerade och aktiva sweor som på olika sätt möjliggör alla fantastiska luncher, planerar och genomför intressanta aktiviteter och studiebesök samt på övriga sätt arbetar för oss sweor. Utan er alla hade Swea Örestad inte funnits.

För mig blir min nya roll som tf. ordförande en utmaning med mycket nytt att sätta mig in i. Men med den stora erfarenhet och kunskap som styrelse och övriga medlemmar har så känner jag mig trygg. Det ska bli spännande att få medverka och uppleva Världsmötet i november och förhoppningsvis har jag många inspirerande sweaerfarenheter med mig hem.

Som avslutning ber jag få framföra ett stort tack till alla som på olika sätt bidragit till minnet av Marianne Leo Kamstad.

Swea Örestads gemensamma insamling är nu avslutad.

Våra gåvor inbringade den fantastiska summan av 4 050 kr som Cancerfonden tacksamt mottog och Mariannes make Anders gladdes av att vi hedrade Marianne med.

Önskar er en härlig och aktiv höst samt att jag får möjlighet att träffa många av er.

Karin Tettzell