Network Menu

Bakom kulisserna på teatern 12/2

Loading Map....

Datum/Tid
Datum: 2018-02-12
16:00

Plats
Helsingborgs Stadsteater


Bakom kulisserna på teatern 12/2
Välkommen till en rundvandring bakom kulisserna på Helsingborgs Stadsteater den12 februari 2018 kl 16:00

Helsingborgs Stadsteater inledde sin verksamhet den 6 september 1921 och är Sveriges näst äldsta stadsteater. Teatern bedriver verksamhet för först och främst en lokal och regional publik. Mellan sex och tio uppsättningar produceras varje år. Ofta på egen hand men också genom samproduktioner med andra scenkonstinstitutioner och med det fria kulturlivet. Verksamheten är till största delen bidragsfinansierad där den största bidragsgivaren är ägaren Helsingborgs stad.

Ta chansen och anmäl dig till detta arrangemang – för visst låter det spännande att komma bakom kulisserna ! Observera maxantal 20 personer.

Samling Kl 15:50 vid teaterns entre, Karl Johans gata 1

Kostnad 50 kronor

Eftersits Efter rundvandringen på teatern, som tar ca en och en halv timme, kan vi somönskar gå till en restaurang i teaterns närhet för att äta en bit mat till

självkostnadspris. Anmälan senast den 9 februari genom mail till

 

made@royalunicorn.se     eller till

Made Enhörning tfn 070-638 71 02.

Kostnad 50 kronor inbetalas till bankgiro 5716-7462 SWEA ÖRESTAD ( ange namn och aktivitet) senast den 9 februari. Anmälan är bindande och kan inte enbart göras som inbetalning !

 

Vi ska tänka på miljön och köra med så få bilar som möjligt. Är du villig att köra med din bil – var vänlig meddela detta vid anmälan. Körersättning med 20 kr per mil ska fördelas mellan samtliga i bilen, gäller även föraren. Sedvanlig samåkningslista skickas till samtliga deltagare.

Välkommen önskar Programgruppen