Network Menu

Ljusstöpning på Rosenlunds gård i Mörarp.

Loading Map....

Datum/Tid
Datum: 2018-11-12
09:00 – 10:00

Plats
Rosenlunds gård i Mörarp.


Kära SWEOR !

Nu när dagarna blir mörkare och vi närmar oss julen passar det bra att stöpa stearinljus till sig själv eller för att kanske ge bort som gåva.

Den 12 november arrangerar vi en utflyktsdag till Rosenlunds gård i Mörarp. I flera timmar ska vi ägna oss åt att ha trevligt. Vi träffas vid Rosenlunds gård klockan 9.00 och börjar då med frukost ( bullar, pålägg och kaffe/the ).

Efter frukost kan vi välja vilken typ ljus och antal ljus som vi vill stöpa. Vi betalar 95 kronor kilot för de ljus vi stöper och tar med hem.

Efter några timmar tar vi en paus och äter vår medtagna lunch ( det finns tallrikar, glas och bestick på plats ). Lite senare blir vi bjudna på kaffe innan vi paketerar våra ljus ( ta med en låda !) och kör hem.

Dagen/kursen kostar 275 kronor inklusive frukost och eftermiddagsfika. 95 kronor kilot för ljusen tillkommer. Om du vill kan du ta med ljusstakar så att du kan tillverka ljus som passar till dessa.

Anmälan senast den 5 november till Susan Boman-Moman på susan@susanbomanmoman.com eller per telefon 076-126 20 01.

Kostnaden 275 kronor insättes på Bg 5716-7462 SWEA Örestad ( ange namn och aktivitet ) senast den 5 november.  Anmälan är bindande och kan inte enbart göras som inbetalning.

Vi tänker på miljön och samåker i egna bilar. Är du villig att köra med din bil var vänlig och meddela detta vid anmälan. Körersättning med 20 kronor per mil ska fördelas mellan samtliga i bilen, gäller även föraren. Sedvanlig samåkningslista skickas till deltagarna.

Gården kan inte ta emot mer än 15 personer, så först till kvarn…….

Varmt välkommen !

Programgruppen